19 september tot en met 26 september dicht.

Bloemen Leiderdorp: laat je verrassen

Bloemen bezorgen in Leiderdorp? Dat doe je natuurlijk via je lokale bloemist van Bloemetje Bezorgen Leiden. We hebben een uitgebreid assortiment bloemen voor iedere gelegenheid. En die bezorgen we graag voor je in Leiderdorp.

Waarom via ons bloemen bezorgen in Leiderdorp?

Dat doe je natuurlijk omdat je de mooiste bloemen wilt laten bezorgen. We hebben het bestelproces zo makkelijk mogelijk gemaakt. Net als bij de andere locaties van Bloemetje Bezorgen kun je in Leiden snel en simpel bestellen. Je kiest het boeket wat je wilt hebben, maakt een keuze qua formaat en vult in of je een tekst op het kaartje wilt hebben. Daarna is het een kwestie van de gegevens invullen en de betaling afronden en het is gelukt. Dan gaan wij voor je aan de slag om het mooiste boeket te maken.

Bloemetje Bezorgen Leiden

Chantal en Peter Bakx zijn de bloemisten achter Bloemetje Bezorgen Leiden. Met Corazon zijn ze al jaren actief en maken ze mensen blij met bloemen. Bloemetje Bezorgen Leiden is een initiatief van mij, Jeroen Kuiper. Ons doel is om lokale bloemisten goed zichtbaar te maken, zodat je bij een lokale specialist bestelt. En daarom bezorgen wij bloemen in Leiderdorp.

Populaire boeketten

Zeven dagen vers garantie

We willen dat je blij wordt, als je via ons bloemen laat bezorgen in Leiderdorp. Daarom hanteren we een zeven dagen vers garantie. Dat betekent dat je bij ons terug mag komen als de bloemen niet minimaal een week mooi in de vaas staan. Daar mag je ons aan houden.

Veelgestelde vragen

Als je voor 12 uur besteld, dan worden de bloemen dezelfde middag nog bezorgd.
De verzendkosten bedragen €4,95 voor bezorging binnen Leiden en Leusden.
Ja, wij garanderen een zeven dagen vers garantie. Dit houdt in dat je, mocht er iets met het boeket aan de hand zijn binnen die periode, bij ons terug kunt komen. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.
Dat is zeker mogelijk. Je kunt, wanneer je het boeket hebt gevonden dat je wilt bestellen, klikken op ‘ja’ bij de vraag ‘Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen?’ In het lege veld wat vervolgens verschijnt, kun je jouw boodschap toevoegen.

Hulp nodig bij je bestelling?

De waardering van bloemetjebezorgenleiden.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 28 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Leiden.

Voor 12 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Leiden.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Leiden.

Voor slechts €4,95 verzendkosten