Tussen 6 en 22 januari geen bezorging mogelijk.

Bloemenwinkel in Leiden nodig? Zoek niet verder

Zoek je naar een bloemenwinkel in Leiden om een mooie bos bloemen ‘te scoren’? Zoek niet verder, bij Bloemetje Bezorgen Leiden ben je aan het goede adres. Onze bloemist Corazon is gevestigd in Leiden. Via deze website kun je de mooiste bloemen en boeketten bij ons bestellen, die nog thuisbezorgd worden ook.

Ruim assortiment, zeven dagen vers

Tulpen, rozen of toch een bijzonder veldboeket: we hebben een ruim assortiment bloemen waar je uit kunt kiezen. We vinden het belangrijk dat je in een bloemenwinkel de keuze hebt. Daarom gaan wij enkele keren per week scherp inkopen. Voor dag en dauw, maar dat levert ons wel een uitermate goede kwaliteit bloemen op. We selecteren op de dikte en lengte van de steel, hoever de bloemen al in bloei staan en nog veel meer zaken (wordt wat lang om hier te beschrijven). Op die manier kunnen we je garanderen dat je zeven dagen lang kunt genieten van onze bloemen. Is dat niet het geval, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dan zoeken we naar een passende oplossing. Want het is ons doel om jou (en/of degene voor wie de bloemen bedoeld zijn) met een goed gevoel te laten genieten van het boeket.

Online bloemen bestellen

Nu je weet van welke kwaliteit onze bloemen zijn, is het goed om te beseffen dat je hiervoor niet de deur uit hoeft. Zeker handig als je in een andere stad of dorp woont en iemand in Leiden of omgeving wilt verrassen. Via deze website kun je het boeket naar keuze uitkiezen en vervolgens het bestelproces doorlopen. Je kunt ook kiezen of je er een bijpassende vaas bij wilt hebben, zodat het geheel er perfect uitziet. Na het betalen nemen we de bestelling in behandeling. Heb je nou een spoedgeval? Besef dan dat wij dezelfde dag nog kunnen bezorgen, als de bestelling maar voor 16 uur binnen is. We hebben een eigen bezorgdienst, met vakkundige bezorgers. Zij zorgen ervoor dat de bloemen snel en veilig op de plek van bestemming aankomen, ook in deze tijden.

Populaire boeketten

Corazon: Bloemenwinkel in Leiden

Bloemetje Bezorgen Leiden is de naam van deze website, de bloemist bij wie je kunt bestellen is Bloemenkiosk Corazon. Chantal en Peter Bakx zijn de trotste eigenaren van deze bloemenzaak. In al die jaren hebben zij wel geleerd hoe je kwaliteit moet leveren. Zij staat voor dag en dauw op om zijn klanten blij te maken. Bloemetje Bezorgen Leiden is een initiatief van mij, Jeroen Kuiper. Ik zorg ervoor dat bloemisten online beter zichtbaar worden via Bloemetje Bezorgen. Zodat ze zich kunnen focussen op datgene waar zij goed in zijn: creatieve boeketten maken en mensen blij maken met bloemen.

Bezorging in Leiden, Leiderdorp en omgeving

Wil je bloemen laten bezorgen in Leiden of een andere plaats in de omgeving? Ook dan ben je bij Bloemetje Bezorgen Leiden aan het goede adres. We bezorgen niet alleen in Leiden, maar ook in de omgeving. De bestellingen voor deze plaats worden uiteraard ook in behandeling genomen.

Veelgestelde vragen

Als je voor 12 uur besteld, dan worden de bloemen dezelfde middag nog bezorgd.
De verzendkosten bedragen €4,95 voor bezorging binnen Leiden en Leusden.
Ja, wij garanderen een zeven dagen vers garantie. Dit houdt in dat je, mocht er iets met het boeket aan de hand zijn binnen die periode, bij ons terug kunt komen. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.
Dat is zeker mogelijk. Je kunt, wanneer je het boeket hebt gevonden dat je wilt bestellen, klikken op ‘ja’ bij de vraag ‘Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen?’ In het lege veld wat vervolgens verschijnt, kun je jouw boodschap toevoegen.

Hulp nodig bij je bestelling?

De waardering van bloemetjebezorgenleiden.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 36 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Leiden.

Voor 12 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Leiden.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Leiden.

Voor slechts €4,95 verzendkosten