Tussen 6 en 22 januari geen bezorging mogelijk.

Waarom je hier de mooiste bloemen voor thuis of kantoor bestelt

De deurbel gaat. Er staat iemand voor de deur met een grote bos rozen. Het kaartje verraadt van wie het is: je partner. “Je bent het beste wat mij is overkomen. Ik houd van je.”

Je smelt weg. Helemaal omdat de rozen er zo opvallend goed uitzien. Je weet nog wel hoe het de vorige keer is gegaan toen je werd verrast.De eerste rozen hingen al slap toen je de bos in ontvangst nam. Na een paar dagen kon je ze allemaal de container instoppen. Dat is dit keer totaal niet het geval.

Na een dag of tien zijn de rozen uitgebloeid. Met een blij gevoel gooi je ze weg. Zo is bloemen krijgen wel leuk.

Zo als bovenstaand voorbeeld is bloemen krijgen wel leuk. Dat is de ervaring die we je bij Bloemetje Bezorgen Leiden graag willen bieden.

De bloemist achter Bloemetje Bezorgen Leiden 

Mijn naam is Jeroen Kuiper en ik beheer de website Bloemetje Bezorgen Leiden. Chantal en Peter Bakx zijn de eigenaar van Bloemenkiosk Corazon, de bloemenzaak achter deze website.

Chantal: “Ik ben nu al 22 jaar bloemiste en heb altijd in een bloemenwinkel gewerkt. En mijn droom was om mijn eigen winkel te hebben.”

Bij de laatste winkel waar Chantal werkte, stopte de eigenaar er mee. “Zij vroeg toen of ik het wilde overnemen. En samen met mijn man hebben we dat gedaan. Mijn man regelt al de administratie en helpt veel in de winkel. Ik en mijn team regelen de winkel en zorgen ervoor dat er voldoende voorraad is. Wij kopen elke dag bloemen zodat we altijd een verse uitstalling hebben. Voor ons is geen vraag te groot: als de klant iets wil, dan regelen we dat ook Daar staan wij ook om bekend onze service en glimlach en net dat extra doen.” 

Bloemen voelen en ruiken

Wij hanteren bij Bloemetje Bezorgen Leiden een zeven dagen vers garantie. Dat kunnen we doen, omdat we uitermate kritisch zijn bij het inkopen van bloemen. Je moet bloemen voelen, ruiken en kijken. 

Bloemen selecteren wij op: 

  • Gewicht. Hoe zwaarder, hoe beter. 
  • Kleur. Hoe mooier te kleur, des te beter. 
  • Rijpheid. De bloemen moeten nog niet al te veel bloeien, zodat je er thuis of op kantoor langer van kunt genieten. 
  • Lengte. Tussen de 40 en 80 centimeter, voor het mooiste resultaat. 

Over deze website

De website van Bloemetje Bezorgen Leiden is een initiatief van Jeroen Kuiper van puntJeroen. Bloemisten helpen om online zichtbaar te zijn, dat is mijn doel. Vaak zijn het enorme vakidioten, die niets liever doen dan mensen blij maken met bloemen. Ook ik word blij van bloemen. Daarom help ik graag om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen blij worden. In Leiden werk ik daarom samen met Chantal en Peter Bakx van Bloemenkiosk Corazon. 

0/5 (0 Reviews)
De waardering van bloemetjebezorgenleiden.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 36 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Leiden.

Voor 12 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Leiden.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Leiden.

Voor slechts €4,95 verzendkosten